UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Одеській ОДА знайшли частину документів, які загубилися при Саакашвілі

Степанов дав вказівку до кінця робочого тижня встановити, як документи постійного зберігання, що здаються в архів, могли зникнути зі стін Одеської облдержадміністрації

Як передає Depo.Одеса, працівники апарату Одеської обласної державної адміністрації знайшли і передали в роботу 1,6 тисячі загублених раніше документів ОДА. Про це повідомила на апаратній нараді в адміністрації в.о. віце-губернатора Світлана Швиденко.

"Навантаження на співробітників апарату збільшилася. Щодня вони розглядають до 300 звернень. Крім того, ще по 100 заявок в день пересилається з колл-центру урядової гарячої лінії для розгляду на місцях", - також повідомила чиновниця.

За словами чиновниці, до сих пір не можуть знайти в стінах ОДА деяку частину документації постійного зберігання, в основному, - звернення громадян.

Степанов дав вказівку до кінця робочого тижня визначитися по всіх структурних підрозділах, де, яких і в якій кількості документів не вистачає, а також встановити, як взагалі документи постійного зберігання, що здаються в архів, могли зникнути з стін Одеської облдержадміністрації.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme