"Сумигаз" примушує споживачів "до покори"

Містом шириться практика відключення цілих стояків у багатоквартирних будинках

"Сумигаз" примушує споживачів "до покори…

ПАТ "Сумигаз" відключив у 10 квартирах газ в будинку за адресою вулиця Новомістенська, 24. Причиною відключення газу по всьому, мабуть, стала відсутність газових лічильників в двох квартирах на 5-му поверсі, інфомує Depo.Суми з посиланням на Данкор.

Варто відзначити, що мешканці будинку не були попереджені про відключення газу. Як про це не знали і мешканці 5-го поверху (2 квартири), які не встановили лічильники газу. В цей же час в під'їзді мешканцями було виявлено попередження про "пуск газу по стояках". На питання мешканців про те, що відбувається, працівники ПАТ "Сумигаз" повідомили, що "були проведені ремонтні роботи", а причина виклику - "прийшло повідомлення про витік газу". Також повідомили, що газ буде включений, коли всі мешканці під'їзду (2 стояка) будуть вдома. Однак ніяких слідів ремонтних робіт мешканці не виявили. А повідомлення про "витік газу" мешканці вважають помилковим.

Пізніше ввечері мешканцями будинку було викликано поліцію і був складений протокол, в якому були зафіксовані всі відомості мешканців, а також факт відключення 10 квартир від газу.

Варто відзначити, що це вже не перший випадок такої поведінки працівників ПАТ "Сумигаз". Днями раніше мешканцям будинку по вулиці Богуна 8 також був відключений газ по схожих причинах.

Тим часом у соцмережах сумчани пишуть про те, що відключення газу за описаним вище сценарієм відбувається у багатьох будинках міста: приїжджають бригади ніби "за викликом", відключають газ і не включають під приводом того, що немає власника бодай одного приміщення на стояку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme