Розібрані Потьомкінські сходи затопило дощовою водою

Відкриті сходові прольоти без гідроізоляції вчора вкрилися шаром води

Розібрані Потьомкінські сходи затопило д…

Як передає Depo.Одеса, відповідними світлинами зі сходами у жахливому стані поділився на своїй сторінці в "Фейсбуці" одесит Владислав Балінський.

"Безпосередньо перед самим негодою, Потьомкінські сходи знову залишили без ступенів і гідроізоляції. Як спеціально, для кращого вбирання опадів, компанією "Екобуд" були залишені глибокі траншеї", - зазначив Балінський.

Крім того, активіст руху "Зелений лист" зазначив, що під час дощу 20 лютого вся вода проникла у конструкцію історичної пам'ятки.

"Під час дощу 20 лютого 2017 року дощова вода з усього водозбору Гігантських сходів протягом доби знову просочувала її несучі вапнякові конструкції. Як видно, у підніжжя сходів калюжі й струмки не спостерігаються. Це підтверджує той факт, що вся вода пішла в тіло конструкціі. В арочних галереях знову Ніагара. Приходьте, милуйтеся і продовжуйте довіряти", - зауважив активіст.

Нагадаємо, негода та недбалість остаточно знищують Потьомкінскі сходи Одеси. Опади руйнують пам'ятку архітектури, яка перебуває у поганому стані через ремонт. А 10 лютого "старі" камені, з яких були складені сходинки, відколювали відбійними молотками.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme