На вотчині Вілкула-старшого продовжують тиснути на новопризначеного прокурора

Під стінами Криворізької прокуратури №1 мітингувальники вимагали "громадянського арешту" нещодавно призначеного 27-річного керівника

На вотчині Вілкула-старшого продовжують…

Про це повідомляє "Первый городской", передає Depo.Дніпро.

Протестуючі хотіли дізнатися, чи ведеться розслідування інциденту, коли, за їх словами, Олександр В'юрков 17 лютого змусив дільничних поліцейських Металургійного відділення поліції на особистій машині відвезти його додому. Очевидці стверджують, що прокурор мав ознаки алкогольного сп'яніння.

"Нікого не посадив, крім печінки", "Випив - викликай таксі, а не міліцію", "В'юрков, прокурор-алкоголік горе для країни", - з такими гаслами зібралися активісти. Також учасники акції голосно включили музику і врешті потрапили до будівлі прокуратури. У грубій формі вимагали посадовця покинути посаду, називали його ставлеником нардепа від БПП Костянтина Усова.

У ході зустрічі прокурор повідомив, що взагалі не п'є, додому їхав тверезий, а повертався так пізно, тому що був у обласній прокуратурі.

Нагадаємо, Олександра В'юркова представили колективу прокуратури 2 лютого 2017 року. Саме в цей день у Кривому Розі через погрози вибуху евакуювали усі прокуратури.

Раніше повідомлялося, що 20 лютого митингувальники вимагали відставки керівника ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області Ігоря Репешка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme