Мешканці Полтави потерпають від безпритульних собак

Люди вимагають від міської влади негайно простерилізувати всіх безпритульних собак та вирішити питання будівництва притулку

Мешканці Полтави потерпають від безприту…

Мешканці мікрорайону Огнівка у Полтаві потерпають від безпритульних собак і просять місцеву владу вирішити питання стерилізації та притулку для цих тварин, повідомляє Depo.Полтава з посиланням сайт електронних петицій Полтавської міськради.

"Наразі м-н Огнівка став пристанищем безпритульних собак. Я люблю собак і в мене є домашній пес. Але в мікрорайоні стало дуже багато безпритульних собак які об'єднуються у зграї. Таких зграй в мікрорайоні вже як мінімум три. У кожній зграї по 10-20 собак", - пише автор петиції Юлія Болотіна.

"Одні люди сприяють цьому та встановили будки по вул. Огнівська (навпроти ЗОШ №16) на відстані 20 метрів від дороги. Собаки безконтрольно розмножуються. Зараз вже страшно гуляти з дитиною та вигуляти домашню собаку. Не раз я була свідком, як батьки відганяли собак, щоб довести дитину на санчатах додому. Собаки агресивно себе поводять до дітей та інших собак. Була свідком як у нашому дворі зграя із 6 собак розгризала живу кішку, господар кішки дивився на це і нічого не міг зробити", - повідомляє Болотіна.

Для вирішення цієї проблеми авторка петиції вимагає негайно простерилізувати всіх безпритульних собак та вирішувати питання з будівництва притулку.

Наразі петиція набрала сім голосів з 250 необхідних.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme