За вчорашні сутички в центрі Києва поліція покарала шістьох людей

На них усіх складено адміністративні протоколи

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, внаслідок сутички на контрольно-пропускному пункті, встановленому біля Європейської площі, в територіальне управління поліції доставили шістьох осіб. Після встановлення їхніх анкетних даних правоохоронці склали адміністративні протоколи: на п'ятьох – за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення, ще на одного - за ст. 173 КУпАП.

Окрім того, в чергову частину київської поліції надійшли повідомлення про те, що шестеро осіб звернулися до лікарів із тілесними ушкодженнями. Усі матеріали зареєстровані і будуть скеровані у органи прокуратури для прийняття рішення.

Нагадаємо, вчора, 19 лютого, під АП близько 500 протестувальників вимагали припинити торгівлю з окупованим Донбасом. Ввечері мітингарі почали встановлювати палатки.

Потім на Банковій розпочалися сутички мітингувальників з поліцією. Пізніше поліція затримала протестувальників на Хрещатику.

Медики Червоного хреста України повідомили, що під час сутичок протестувальників з правоохоронцями постраждали десятеро людей.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme