Як Сумщина вшановує Героїв Небесної Сотні

В місті та області відбуваються пам'ятні заходи з нагоди вшанування жертв Революції Гідності

Як Сумщина вшановує Героїв Небесної Сотн…

В Сумах у день Героїв Небесної Сотні містяни зібралися на Алеї Слави центрального кладовища, де похований Герой Небесної Сотні Олексій Братушка, а також воїни, що віддали свої життя у війні на сході України, пише Depo.Суми.

Присутні провели панахиду за загиблими героями і поклали квіти до могил полеглих воїнів АТО.

Після цього учасники акції перейшли в сквер Героїв Небесної Сотні (колишній сквер Федько), де пройшов мітинг-реквієм та урочисте відкриття пам'ятного знака на місці встановлення пам'ятника Героям Небесної Сотні, повідомляє Данкор.

Біля пам'ятного знаку Героям - борцям за Незалежність України в Ромнах вшанувати пам'ять зібралися містяни, священослужителі та представники влади.

Своїми спогадами про буремні події у столиці на Євромайдані поділилась директор ЗОШ №8, волонтер, депутат міської ради - Ірина Головач.

Учні ЗОШ №11 закликали згадати поіменно усіх Героїв, які поклали своє життя за наше майбутнє, та зокрема наймолодших: Назара Войтовича, Романа Горика, Дмитра Максимова, Устима Глоднюка, Василя Мойсея, Дмитра Пагора, Івана Тарасюка, Ігора Костенка, Олександра Плеханова, Сергія Байдовського, розповідає RomnyOnline.

У Конотопі на площі біля міської ради відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Небесної Сотні.

Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятної дошки Героям Небесної Сотні, інформує ТопКонотоп.

У Тростянці біля погруддя Т.Г. Шевченку пройшов мітинг з вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, йдеться у повідомленні на сайті тростянецької міськради.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme