В Одеській прокуратурі згадали про можливий арешт нардепа Скорика

Політиків підозрюють в організації розгону мирного мітингу під стінами Одеської облдержадміністрації 19 лютого 2014 року

Як передає кореспондент Depo.Одеса, сьогодні під час зустрічі з журналістами прокуро Одеської області Олег Жученко повідомив, що генеральний прокурор України Юрій Луценко внесе клопотання про зняття депутатської недоторканності з одеського народного депутата Миколи Скорика, якщо проти того буде зібрано достатньо доказів порушення закону.

"Генпрокурор готовий звертатися до Верховної Ради. І йому байдуже, до якої політичної сили належить людина. Якщо він винен, повинен відповідати за законом", - зазначив Жученко.

Жученко також повідомив, що слідство до цього часу зібрало достатню кількість матеріалів на колишнього заступника і однопартійця Миколи Скорика Олександра Орлова і готується передати ці документи захисту.

Нагадаємо, у вересні 2016 року генпрокурор Юрій Луценко під час робочого візиту в Одесу заявив, щоГенеральна прокуратура України займається підготовкою подання про позбавлення депутатської недоторканності нардепа від Миколи Скорика, але і через тиждень цього не сталося. Але суд заарештував екс-заступника голови Одеської ОДА Скорика Олександра Орлова. Так 3 жовтня заступника Скорика лишили під слідством: апеляція в Одесі провалена.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme