Уряд Німеччини передав допомогу для Авдіївки: генератори та намети з обігрівом

Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням Федерального уряду Німеччини передало два дизельні генератори для Авдіївки

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Генератори можуть в будь-який час в мобільному режимі використовуватися в кризових точках в Східній Україні, щоб компенсувати перебої в поставках електроенергії та води в результаті бойових дій і обумовлені ними пошкодження інфраструктури", - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошується в інформації, GIZ поставить ще п'ять наметів з опаленням на 20 місць кожна, оснащених відповідно дизельними гарматами для обігріву потужністю 20 кВт і дизельними генераторами струму потужністю 5,5 кВт.

"Цей захід є частиною широкої програми підтримки України Німеччиною, яка поєднувала адресні короткострокові аварійні заходи із середньо- і довгостроковими заходами з надання підтримки", - зазначають у посольстві ФРН в Україні.

Як повідомлялося раніше, речник федерального уряду Німеччини Штеффен Зайберт заявив, що визнання Росією "паспортів" ОРДЛО суперечить Мінським домовленостям.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme