UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Запоріжжі безхатька задушив "колегу" в наметі обігріву

Знаряддям вбивства, що сталося проти ночі 19 лютого у Запоріжжі, стала мотузка, яку вбивця висмикнув з намету

У Запоріжжі безхатька задушив "колегу" в…

Як повідомили порталу Depo.Запоріжжя у відділі комунікацій ГУНП в Запорізькій області, тіло безхатченка, особу якого досі не вдалося встановити, знайшли у пункті обігріву близько четвертої ранку. На шиї у загиблого виявили сліди механічної асфіксії. Особу вбивці встановили швидко. Ним виявився 42-річний раніше засуджений уродженець однієї з країн Середньої Азії. "Колегу" він задушив мотузкою, що висмикнув з армійського намету, в якому саме і влаштований пункт обігріву.

Поліція затримала підозрюваного, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчим Олександрівського відділення поліції Дніпровського відділу ГУНП в Запорізькій області внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Також поліція намагається встановити особу загиблого чоловіка. Поки відомо, що на вигляд йому було 40-50 років.

Нагадаємо, стаціонарний пункт обігріву для безхатченків традиційно працює взимку в Запоріжжі біля Малого ринку. Тут щодня обігрівають і годують близько 80 безхатченків.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme