Труханов не підтримує ініціаторів блокади Донбасу

Міський голова Одеси вважає, що блокада Донбасу активістами може нашкодиди Україні

Як передає Depo.Одеса, про це сьогодні, 20 лютого, міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив під час апаратної наради.

Труханов розкритикував учасників та ініціаторів блокади Донбасу, заявивши, що деякі діячі таким чином намагаються досягти для себе певних місць на політичному п'єдесталі країни.

"Окремі політики демонструють ставлення до України, де вибирають такі способи досягнення політичних своїх п'єдесталів, не звертаючи уваги на багатомільйонну аудиторію - жителів, які залишаться без світла і тепла. Я вважаю, це неприпустимо в нашій країні, особливо в тяжкі часи. Це вкрай неправильно, несвоєчасно і це шкодить сьогодні Україні в цілому", - зазначив міський голова Одеси.

Раніше повідомлялося, що в Україні з-за блокади Донбасу Кабінетом міністрів України з 17 лютого введений надзвичайний режим в енергетиці, який буде діяти впродовж місяця.

Також, в одеському батальйоні "Шторм" спростували участь їх бійців у сутичці з активістами нардепа Семенченка на місці блокади на Донеччині.

Нагадаємо, вчора, 19 лютого, під АП близько 500 протестувальників вимагали припинити торгівлю з окупованим Донбасом. Ввечері мітингарі почали встановлювати палатки.

Потім на Банковій розпочалися сутички мітингувальників з поліцією. Пізніше поліція затримала протестувальників на Хрещатику.

Медики Червоного хреста України повідомили, що під час сутичок протестувальників з правоохоронцями постраждали десятеро людей.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme