Обставини загибелі у вогні військових на Сумщині розслідує військова прокуратура

За фактом загибелі військовослужбовців-контрактників розпочато кримінальне провадження

Обставини загибелі у вогні військових на…

Військовою прокуратурою Сумського гарнізону Центрального регіону України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом загоряння палатки на території військової частини дислокованої в м. Глухів Сумської області, внаслідок якого загинуло двоє військовослужбовців – контрактників ( ч. 3 ст. 425 КК України), повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.

Встановлено, що на території наметового містечка військової частини внаслідок недбалого ставлення військовослужбовців частини до військової служби сталося загорання палатки та двоє військовослужбовців загинуло. Ще один отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків.

На місце події виїжджала пожежна бригада управління ДСНС України, слідчо-оперативна група Глухівського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області, керівництво військової прокуратури Сумського гарнізону та експерти.

На даний час у провадженні проведено огляд місця події, допитано свідків та призначено експертизи. Досудове розслідування здійснює військова прокуратура Сумського гарнізону.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme