UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині кримінальна пара крала корів

Злочинну групу затримали на гарячому, коли правопорушники вчинили чергову крадіжку худоби

На Вінниччині кримінальна пара крала кор…

Учора, 19 лютого, у Тульчинському районі, що на Вінниччині, вночі оперативники затримали двох зловмисників, підозрюваних у 28 крадіжках худоби у жителів Вінниччини та сусідніх областей. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

З червня минулого року 56-річний чоловік та 44-річна жінка ночами викрадали корів з підсобних домогосподарств. Злочинну групу затримали на гарячому, коли правопорушники вчинили чергову крадіжку худоби у жителів села Печера Тульчинського району.

Починаючи з червня 2016 року, до поліції із заявами про крадіжки корів з домоволодінь зверталися жителі Жмеринського, Барського, Літинського, Хмільницького та Козятинського районів. За почерком вчинення злочинів оперативники карного розшуку встановили, що крадіжки скоєні одними і тими ж особами. З'ясовано, що 44-річна жителька Жмеринського району Вінницької області, яка займалася заготівлею худоби, та 56-річний мешканець Київської області для сого промислу використовували автомобіль марки "ГАЗ 3302". Загалом затримані обґрунтовано підозрюються у скоєнні двадцяти крадіжок у Вінницькій, семи – в Хмельницькій та однієї в Житомирській областях.

За такі правопорушення передбачено до 6 років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme