UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Клочко називає Семеніхіна і його "молочниць" хуліганами

Губернатор Сумщини не вбачає виходом із ситуації блокування жителями районів молоковозів, які збирають молоко у великих аграрних господарствах

Облдержадміністрація вживає всіх можливих заходів, щоб виправити ситуацію із різким зниженням закупівельної ціни на молоко у населення, заявив губернатор Сумщини Микола Клочко. Про це повідомляє Depo.Суми.

"Якщо люди не хочуть здавати молоко, нехай не здають, але яким чином це співвідноситься з блокуванням транспорту. Чому страждає аграрне підприємство, де працюють їхні ж односельчани, і яке здає продукцію за ціну, яку вважає прийнятною. Якщо місцева влада не допрацьовує в чомусь, ідіть і вимагайте від сільського голови, звертайтеся до голови облдержадміністрації, а перекривати шлях і створювати незручності для людей, які не винуваті, – не вихід із ситуації", – заявляє голова облдержадміністрації.

За інформацією його заступника Миколи Подопригори, після вжитих облдержадміністрацією заходів на Роменщині протести стихли, але з п'ятниці активізувалися селяни у Буринському та Конотопському районах з вимогою підняти ціну до 6 гривень.

Нагадаємо, на Конотопщині протестують проти заниження закупівельних цін на молоко. Протест підтримує і конотопський мер Артем Семеніхін.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme