UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Спроба заскочити у потяг закінчилася каліцтвом

Під Ромнами на залізниці громадянин втратив руку

Намагаючись заскочити у вагон потягу, що вже набирав швидкості, необережний громадянин потрапив під колеса, внаслідок чого втратив руку, повідомляє Depo.Суми з посиланням на відділ комунікацій обласної поліції.

До чергової частини Роменського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції Андріяшівка під колеса потягу потрапила людина.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що близько десятої вечора 28-річний житель району потрапив під потяг з власної необережності. Як пояснив сам постраждалий, все сталось із-за того, що він запізнився на посадку. Тому, коли потяг почав рухатись, він на ходу намагався потрапити до вагону. І в результаті невдалої спроби опинився під колесом потягу. Витягли ж молодого чоловіка з-під вагона товариші, які саме його проводжали.

Наразі молодий чоловік госпіталізований до травматологічного відділення Роменської ЦРЛ з діагнозом "травматична ампутація нижньої третини правого передпліччя та кисті, забій м'яких тканин голови".

"Тож, аби не потрапити в подібну ситуацію, – говорить Юлія Загамула, начальник Роменського відділу поліції, - громадянам слід пам'ятати про особисту безпеку та завжди дотримуватися правил посадки та висадки пасажирів на залізничному транспорті. І в жодному разі не можна застрибувати у вагон, коли потяг вже почав рух. Краще витратити кілька годин на очікування іншого потягу, аніж ризикнути і в результати отримати каліцтво чи й взагалі втратити життя".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme