Львівщину штормить: до міськради увірвались молодики і побили людей

У Стрию вимагали звіту міського голови

На Львівщині у місті Стрий у міську раду увірвались молодики й намагались зірвати сесію. Про це у "Фейсбуці" пише екс-нардеп Олег Канівець, передає Depo.Львів.

"У моєму рідному Стрию сталася безпрецедентна подія: група молодиків, увірвавшись на сесійне засідання Стрийської міської ради, зірвала засідання і побила людей. Постраждалими виявились заступник міського голови Роман Волинець, директор ЗОШ №7 Ярослав Білінський, завідувач центральною бібліотечною системою міста Людмила Яремко, завідувач міським будинком культури Стефанія Костів", - пише Канівець.

З його слів, "очолили цих молодиків люди, з якими ми були разом на Майдані: свободівці Володимир Лоїш, Мар'ян Берездецький та Андрій Чад, представник партії "Воля" Ігор Брик, Михайло Алєксєєв від "Правого сектору". Були й люди з символікою Національного корпусу "Азов".

"Вимагали публічного звіту міського голови Романа Шрамов'ята і відставки заступника міського голови Романа Волинця. Дуже дивні вимоги, адже звіт голови був внесений першим пунктом до порядку денного сесії і оприлюднений у газеті, а питання відставки заступника міського голови було рекомендовано винести на сесію профільною депутатською комісією. Після того, як пропозиція про відставку Волинця не була підтримана більшістю депутатського корпусу, в хід пішли кулаки. В кабінеті директора МБК перевертали меблі, розбивали вазонки. І силою змусили Романа Волинця написати заяву про відставку. Причому, за свідченнями очевидців, багато молодиків-розбишак були не місцевими мешканцями", - пише Канівець.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme