UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві скасували дозволи на будівництво двох багатоповерхівок

У компанії-забудовника виявилися відсутні документи, що підтверджують право власності на землю

У Миколаєві скасували дозволи на будівни…

Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Миколаївській області скасувало низку документів дозвільного характеру, наданих ТОВ "Компанія "Парадиз" – замовнику будівництва двох багатоповерхових житлових будинків у Миколаєві. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ДАБІ.

Зокрема скасували реєстрацію повідомлення про початок виконання підготовчих робіт на багатоповерхівці на Чкалова, 88/5, яку будували на замовлення прокуратури. Також скасували реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт та декларацію про готовність до експлуатації бдуинку на розі вул. Чкалова та 1 Слобідської.

Підставою для скасування повідомлення та декларацій стало те, що у забудовника ТОВ "Компанія "Парадиз" під час перевірок були відсутні документи, що підтверджують право власності або користування земельною ділянкою. За вказані порушення містобудівного законодавства компанію та директора зазначеного підприємства оштрафували на загальну суму 308 750 грн.

Нагадаємо, восени минулого року депутат міськради звернула увагу, що на прокуратуру завели кримінальну справу щодо зміни декілька років тому цільового призначення орендованої ділянки і початку будівництва житлового будинку на Чкалова, 88/5.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme