У Кривому Розі судять воєнкома: На потерпілого наклали штраф

У суді Центрально-Міського району Кривого Рогу відбулося 46 судове засідання у справі воєнкома

 

У Кривому Розі судять воєнкома: На потер…

Про це повідомляє Первый Криворожский, передає Depo.Дніпро.

На засідання прийшли всі обвинувачені. Потерпілі в зал суду не з'явилися. Військовий прокурор повідомив судді, що йому невідомі причини, за якими потерпілі не прийшли на засідання. За неявку на судові засідання суддя наклав на одного з потерпілих штраф в 500 гривень. Раніше такий же штраф наклали на іншого потерпілого.

Сергій Янченко, якому інкримінують участь в організованій дачі хабара, півтора роки перебуває під вартою. Суд прийняв рішення продовжити його утримання під вартою на 2 місяці. Воєнкому Олексію Ткаченко суддя заборонив виїзд з Кривого Рогу.

Нагадаємо, що одного воєнкома і трьох цивільних звинувачують в груповому вимаганні хабара у розмірі $100. В один судовий процес об'єднали чотири окремих епізоду. Потерпілих четверо. Проти обвинувачених заведено кримінальну справу згідно з частиною 3 статті 368 ККУ (одержання неправомірної вигоди).

Розгляд справи перенесли на 21 лютого.

Раніше повідомлялося, що за "відмазування" від армії криворізькі воєнкоми брали по тисячі доларів. Справа криворізької банди воєнкомів дійшла до суду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme