Під Харковом троє молодиків жорстоко побили чоловіка

На Харківщині троє молодиків побили та пограбували товариша по чарці

Під Харковом троє молодиків жорстоко поб…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, до чергової частини надійшла інформація від медиків Харківської міської клінічної лікарні, які повідомили, що до їх закладу госпіталізовано 27-річного мешканця селища Липці з закритою черепно-мозковою травмою, чисельними забиттями обличчя і тулуба.

За відомостями поліції, правоохоронці затримали осіб, підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявилися безробітні 35-річний мешканець селища Циркуни, 25 та 31-річні харків'яни.

Встановлено, що того дня молодик перебував в гостях в селищі Циркуни та розпивав спиртні напої з компанією. Коли застілля було в самому розпалі, між ним та господарем виникла сварка, яка згодом переросла в бійку. В результаті троє чоловіків побили 27-річного хлопця, забрали мобільний телефон та ключі від домоволодіння.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme