Вбивство "соратника" по пляшці 30 ударів кочергою по голові

Несумісні з життям травми наніс житель Сумського району свому односельцю

Вбивство "соратника" по пляшці 30 ударів…

Як з‘ясували працівники Сумського районного відділу поліції, того вечора до 40-річного жителя Юнаківки прийшов на гостини його 45-річний тезка. Тож зустріч не обійшлась без великої кількості спиртного. Пізно увечері дружина господаря, залишивши чоловіків за столом, пішла спати. За якийсь час до її спальні з певними намірами зазирнув п‘яний гість. Власник будинку, занепокоєний тим, що приятель вчасно не повернувся за стіл, знайшов того у напівроздягненому вигляді у подружній кімнаті, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Розлютившись, чоловік з кулаками накинувся на товариша по чарці й виштовхав того з будинку. Коли гість впав, почав бити його ногами, а потім, ухопивши кочергу, зловмисник добивав нерухоме тіло вже нею. Як згодом встановили фахівці-судмедексперти, він наніс потерпілому близько тридцяти ударів по голові.

"Відтак, щодо підозрюваного судом було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - коментує розвиток подій Віталій Дейниченко, начальник Сумського районного відділу поліції, - й нині він перебуває у СІЗО. Досудове слідство у кримінальному провадженні, відкритого за ознаками ч.1 ст. 115 КК України (навмисне вбивство), вже завершене. Справа направлена на розгляд суду. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme