Молодий сумчанин обікрав сім будинків на Добровільній

Квартирного злодія затримала поліція

Молодий сумчанин обікрав сім будинків на…

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції обласного центру затримали 23-річного сумчанина за підозрою у вчиненні квартирних крадіжок. Чоловік нещодавно звільнився з колонії, де відбував покарання за крадіжки, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Зловмисник обкрадав приватні оселі сумчан, переважно в Ковпаківському мікрорайоні, в районі вулиці Добровільної. До будинків крадій проникав через металопластикові вікна, віджавши їх заздалегідь заготовленою викруткою та попередньо впевнившись, що вдома немає господарів.

З осель чоловік викрадав дорогі наручні годинники, мобільні телефони, планшети, ноутбуки, гроші, ювелірні вироби із золота та срібла, і навіть фарфорові статуетки.

На сьогодні вже доведена причетність затриманого до семи крадіжок з будинків містян. Значну частину викраденого зловмисник не встиг збути, і зберігав у себе вдома. Відтак речові докази були вилучені поліцією під час обшуків, приєднані до матеріалів справи і незабаром будуть повернуті власникам.

За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, згідно з ч.3 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme