UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївці здали поліції торгівців наркотиками "з коліс"

Водій заробив штраф за керування авто в стані наркотичного сп'яніння, а в машині знайшли шприци

Миколаївці здали поліції торгівців нарко…

Завдяки повідомленню небайдужих громадян, патрульні затримали підозрюваних у зберіганні наркотичних речовин. Про це Depo.Миколаїв повідомили в пресслужбі патрульної поліції.

Вчора, 14 лютого, близько 17 години, патрульні отримали повідомлення, що на вул. Кузнецькій невідомі торгують наркотиками з автомобілю "ВАЗ-2110", назвавши при цьому номер авто. На перехресті з вулицею Громадянською інспектори побачили вказане авто. Біля нього стояло двоє 43-річних чоловіків. Вони розповіли, що приїхали у своїх справах і нічого протизаконного не роблять.

Охоронці порядку одразу ж помітили у чоловіка, який назвався водієм авто, явні ознаки наркотичного сп'яніння. Під час поверхневої перевірки авто патрульні побачили медичні препарати та кілька шприців з темною речовиною. Жоден з чоловіків пояснити що це за препарати не зміг. Крім того, один з них намагався викинути з салону медичний шприц, тож на нього довелось одягнути кайданки. На місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Водієві патрульні запропонували пройти огляд на стан сп'яніння, на що він погодився. В медичному закладі підозри інспекторів підтвердились, тож доставивши чоловіка до відділу поліції, вони склали на нього адмінматеріали за керування авто в стані наркотичного сп'яніння після чого передали його слідчому.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme