UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Киянин викрав бронзові бюсти з Військового кладовища

Поліція вже знайшла зловмисника і тепер суд визначить міру покарання

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, до Шевченківського управління поліції звернувся доглядач Лук'янівського військового кладовища із повідомленням: під час обходу він виявив пошкодження трьох монументів та відсутність на них бюстів, імовірно, виготовлених із бронзи.

Відомості про подію зареєстрували. Кримінальне провадження розпочали за ч. 1 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого)Кримінального кодексу України. Слідчі надали доручення оперативним підрозділам щодо розшуку зловмисника.

В.о. начальника відділу превенції Шевченківського управління поліції ВолодимирКатруша розповів:

- Дільничні офіцери, працюючи над розкриттям злочину, встановили особу зловмисника і те, що він здав викрадені елементи із кольорового металу у пункт прийому вторинної сировини за межами району. Згодом його затримали.

Викрадені бюсти вилучені та додані до кримінального провадження.

Зловмисник раніше судимий за скоєння розбійного нападу. У Києві працював помічником двірника. У скоєному не зізнається, але правоохоронці мають обґрунтовані докази його вини. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

37-річному чоловікові загрожує штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme