UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді започаткували мистецько-спортивний конкурс про коней

Серед призів для переможців конкурсу - заняття з верхової їзди

В Ужгороді започаткували мистецько-спорт…

"Твори добро" - мистецьку акцію для підтримки та розвитку талановитих дітей і молоді започаткували в Ужгороді ,йдеться у сюжеті "Ужінформ", пише Depo.Закарпаття. Це конкурс малюнків, переможці якого отримають призи від команди - тренерів та власників ужгородського коня Дайміо.

"Коні - це дуже благородні тварини, а Дайміо у нас жеребець чистокровної верхової породи, особливістю цієї породи є те, що серце у них вдвічі більше, ніж у інших коней. Тому він випромінює більше любові та добра. А спорт - це також мистецтво. Виникла ідея започаткування конкурсу "Твори добро". Всі діти, які люблять малювати, можуть намалювати Дайміо чи якогось іншого коня, і податися на цей конкурс. Серед призів – абонемент на безкоштовне заняття з верхової їзди", розповіла співорганізатор акції Надія Попадюк.

Оберуть сім найкращих робіт, які візьмуть участь у Мистецькому аукціоні у галереї "Ілько" 25 лютого. Основними ж лотами стануть полотна відомих закарпатських художників, кошти від продажу цих картин підуть на розвиток творчих здібностей вихованців Ужгородського родинного будинку "Нова сім'я".

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme