UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Погода на завтра: В Україні мокрий сніг з дощем й слизько

У п'ятницю, 17 лютого, в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, вдень 0...+2 градуси

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Гідрометеорологічний центр.

На заході України мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг із дощем, вночі на вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, вдень -2...+3 градуси, у Закарпатті та Прикарпатті +1...+7 градусів. У Карпатах без опадів, температура повітря вночі 0...-6 градусів, вдень +2...-3 градуси.

У Моршині вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг із дощем, температура вночі -4...-6 градусів, вдень +4...+6 градусів. У Трускавці вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг із дощем, температура вночі -4...-6 градусів, вдень +4...+6 градусів. У Сваляві вночі без опадів, вдень без істотних опадів, температура вночі -4...-6 градусів, вдень +4...+6 градусів.

На півночі України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-10 градусів, у Сумській області до -13 градусів, вдень -2...+4 градуси.

У центрі України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-12 градусів, у Полтавській і Дніпропетровській областях до -15 градусів, вдень +3...-5 градусів.

На сході України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -13...-20 градусів, вдень -1...-6 градусів.

На півдні України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-11 градусів, у Запорізькій області до -15 градусів, вдень -3...+3 градуси, у Миколаївській і Одеській областях +1...+7 градусів.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme