На столичній Оболоні зловили любителя солодощів та дитячих іграшок

Днями до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у приміщенні гіпермаркету затримали грабіжника

За вказаною адресою терміново прибули дільничні офіцери поліції, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Правоохоронці з'ясували, що зловмисник намагався пройти повз каси магазину через заборонену зону із візком, наповненим різноманітним товаром. Він не реагував на численні вимоги охоронців зупинитися та намагався втекти.

Правопорушник поцупив із прилавка дорожню сумку, яку наповнив електроінструментами, одягом, солодощами та побутовою хімією. Серед викрадених речей була навіть дитяча іграшка.

Загальна вартість викрадених товарів складає 8500 гривень. Правоохоронці вилучили речові докази для проведення необхідних слідчих дій.

З'ясувалося, що зловмисник - 24-річний уродженець Чернігівської області - раніше проблем із законом не мав.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років тюремного ув'язнення.

На час досудового слідства правопорушник перебуватиме під особистим зобов'язанням.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme