UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині знову взялися за ямковий ремонт доріг

На автошляхах області сильно руйнується дорожнє покриття, що впливає на аварійність

На Хмельниччині знову взялися за ямковий…

Користуючись сприятливими погодними умовами, дорожники Хмельниччини відновили роботи із ліквідації аварійної ямковості, яка інтенсивно утворюється на дорожньому покритті, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією Служби облавтодору.

Минулої доби, застосовуючи щебеневі суміші, ліквідували 510 квадратних метрів деформацій дорожнього покриття. Аварійний ямковий ремонт виконували 8 ремонтних бригад.

Першочергово, дорожники зосередились на аварійно небезпечних місцях та найбільш уражених ділянках головної магістралі області - М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка, на яких з настанням будівельного сезону заплановали влаштувати нове асфальтобетонне покриття.

"Аварійний ямковий ремонт - це є вимушена тимчасова міра, яка застосовується дорожниками, аби, насамперед, убезпечити учасників дорожнього руху та зберегти асфальтобетонне покриття від подальшого руйнування та утворення ще більших вибоїн. До того ж, ремонтні роботи проводяться на тих ділянках, які плануємо відремонтувати цьогоріч," - зауважує начальник Служби автодоріг Петро Гнидюк.

Тривають роботи і з відведення поверхневих вод із проїзної частини, розчищення узбіч від снігових валів, аби не допустити застій води на дорожньому покритті.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme