UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпатські депутати зберуться на сесію 16 лютого

У четвер, 16 лютого, об 11:00 у залі засідань облради відбудеться перше пленарне засідання шостої сесії облради VІІ скликання

Закарпатські депутати зберуться на сесію…

Про це Depo.Закарпаття інформує прес-служба облради.

Крайові обранці розглядатимуть такі питання:

про депутатські запити; про результати діяльності органів прокуратури Закарпатської області; про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони публічного порядку та протидії незаконному обігу наркотичних засобів на території області у 2016 році; про стан законності, охорони громадського порядку та результати діяльності Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві; про роботу Головного управління Держгеокадастру та про виділення земельних ділянок учасникам АТО; про затвердження звіту щодо виконання обласного бюджету за 2016 рік та ін.

Підтримала президія включення в порядок денний й окремі майнові питання та звернення до вищих державних органів влади. Зокрема: про вилучення майна (будівля колишньої аптеки с.Велятино Хустського району); про надання згоди на прийняття майна (комплекс будівель (споруд), розташованих за адресою: Тячівський район, с. Нижня Апша, вул. Черничка, 14); про Звернення Закарпатської обласної ради щодо зміни режиму функціонування пунктів пропуску для автомобільного сполучення "Дзвінкове – Лонья" та "Косино – Барабаш".

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme