У Вінниці колишні міліціонери знову пікетують пенсійний фонд

Пенсіонери органів внутрішніх справ вимагають перерахунок пенсій відповідно до грошового забезпечення поліції

У Вінниці колишні міліціонери знову піке…

Сьогодні, 15 лютого, кілька сотень колишніх правоохоронців вийшли на акцію протесту з вимогою прирівняли їх пенсії до теперішніх зарплат поліцейських. Мітинг влаштували на площі Василя Стуса під стінами Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області. Про це повідомляє кореспондент Depo.Вінниця.

Екс-правоохоронці продовжують добиватися від Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ України, Пенсійного фонду України та інших уповноважених органів виконання Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України та членів їх сімей" та Постанови Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року № 988 "Про грошове забезпечення поліцейських".

Організували акцію саме сьогодні невипадково, адже на думку колишніх міліціонерів 15 лютого пенсійний фонд України мав надіслати повідомлення регіональним управлінням щодо підстав перерахунку пенсій колишнім силовикам та про підготовку списків осіб, пенсії яких підлягають перерахунку.

Наразі ініціативна група мітингувальників зайшла в кабінет до керівника пенсійного фонду області Олени Корчаки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme