У Полтаві учасники АТО судяться за земельні ділянки зі студенткою

Cтудентка з Полтави подала позов до суду про захист прав на одержання земельної ділянки, яку уже частково отримали сім'ї загиблих учасників АТО

У Полтаві учасники АТО судяться за земел…

У Полтавському районному суді розглядали справу щодо розподілу земельних ділянок сім'ям загиблих учасників АТО, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лтава.

Студентка п'ятого курсу Полтавської аграрної академії, подала позов до суду про захист прав на одержання земельної ділянки, яку уже частково отримали сім'ї загиблих учасників АТО.
Представники учасників АТО у судовій справі – обурені. Зазначили, що у фермерів, які теж претендують на ділянку, немає нічого святого.

"Вони не розуміють, що забирають землю у тих, хто втратив найдорожче, своїх дітей, які захищали їх та їхні сім'ї, нашу країну", - додають адвокати.

Безпосередньо учасники АТО не розуміють, чому їм відмовляють у наданні землі.

"З півроку тому я подав заяву на отримання землі, получив дозвіл на розробку, і тепер із-за Калашник Анастасії , справа повертається в інший бік. І я так розумію - землю можу не получити із-за неї, не розумію, яке у неї право є. Клашник Анастасії всього 21 рік, як вона може вести фермерське господарство, якщо вона ще дитина?", - розповідає учасник АТО Богдан Дерід.

Ця ділянка має державну форму власності та до надання учасникам АТО й сім'ям загиблих по 2 га наділів мала кадастровий номер. Але невдовзі його скасували та присвоїли нові кадастрові номери для ділянок кожного воїна АТО.

Судове засідання перенесли на 27 лютого цього року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme