UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Стало відомо, чому змінили керівника УСБУ в Запоріжжі

Зміна керівників управлінь СБУ - частина нормального процесу ротації в службі

Про це під час брифінгу повідомив керівник апарату СБУ Олександр Ткачук сьогодні, 15 лютого, передає портал Depo.Запоріжжя.

Ткачук зазначив, що ротація в службі відбувається постійно.

"Призначення ті, які відбулися вчора (14 лютого - ред.), - це частина нормального процесу, що відбувається у службі постійно. Просто цього разу ротація відбулася на вищому рівні. У нас доволі часто на нижчому рівні відбуваються перепризначення. Усе це робиться для того, щоб запобігти зрощуванню правоохоронців з тією системою, яку вони мають контролювати. Тобто, для служби ці призначення не є сенсацією, це частина нормального робочого процесу ", - зазначив керівник апарату СБУ.

Щодо долі звільнених керівників УСБУ, Ткачук зазначив, що найближчим часом вони будуть кудись призначені.

"Для того, щоб людину призначити на якусь посаду, її треба звільнити з попередньої. Але є люди, які були звільнені з посад, але не призначені. Це не означає, що вони не будуть призначені найближчим часом", - прокоментував Ткачук.

Він нових очільників управлінь керівництво СБУ очікує ефективної роботи на своїх ділянках.

Нагадаємо, Олександра Хілька було призначено начальником УСБУ в Запорізькій області Указом Президента України вчора, 14 лютого. Тоді ж президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення голови управління СБУ в Запорізькій області Олександра Шмітька.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme