На Сумщині українець намагався виїхати на Росію за чужим паспортом

Порушника затримали прикордонники

На Сумщині українець намагався виїхати н…

Під час здійснення прикордонного контролю поїзда сполученням "Хмельницький-Москва" прикордонний наряд виявив громадянина України, який надав на паспортний контроль паспортний документ громадянина України, у якому охоронці кордону виявили ознаки переклейки фотокартки, що у подальшому було підтверджено за результатами поглибленої перевірки документа. Також прикордонники встановили, що паспортний документ не належить особі-пред'явнику, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу управління Держприкордонслужби в Сумській області.

Наразі особу 43-річного чоловіка встановлено та після проведення процесуальних дій передано працівникам поліції для проведення відповідних слідчих дій.

До Конотопського відділу поліції направлені повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) та ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme