На сільських дорогах Львівщини стане безпечніше

Депутати Львівської облради затвердили Програму зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області на 2017-2020 роки

На сільських дорогах Львівщини стане без…

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Варіанти, села Львівщини отримають кошти на влаштування освітлення.

Депутати Львівської облради затвердили Програму зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області на 2017-2020 роки.

Як зазначив в.о. директора департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА Назар Романчук, в основі програми – встановлення зовнішнього освітлення у селах і селищах області, зокрема, де є дороги загального користування місцевого значення.

"Населені пункти, у яких облаштують вуличне освітлення, визначатимуть на конкурсній основі. Для цього потрібно подати проектно-кошторисну документацію. Фінансування становитиме від 400 тис. грн до 1,2 млн грн, адже, якщо кошторис менший, відповідно, такий проект підпадає під конкурс мікропроектів. Тому ми зупинилися на позначці у 400 тис. грн", – розповів Назар Романчук, повідомляють Варіанти.

За його словами, однією з умов є співфінансування проекту є те, що села повинні виділити з власних бюджетів не менше 10% від усієї вартості облаштування освітлення, селища – 20%, а об'єднані громади – 30%.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme