На Росії бойовика з Донбасу виганяють в Україну та вимагають довідку з СБУ

Від бойовика "Л-ДНР" Олега Андрушевича у міграційній службі на Росії вимагають довідку з СБУ про те, що в Україні його дійсно розшукують правоохоронці

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на ресурси підконтрольні бойовикам.

Повідомляється, що терорист звернувся до відділення міграційної служби в Новошахтинську ростовської області з проханням про легалізацію, але замість цього його доправили до відділу поліції і склали протокол про перевищення термінів перебування на території Росії. Пізніше районний суд суд виніс постанову про "контрольований самовиїзд" бойовика з території Росії.

Крім того Андрушевич стверджує, що від нього зажадали довідки від СБУ, яка доводить, що він знаходиться в розшуку.

"До смішного. Принесіть довідку з СБУ, що ви перебуваєте у неї в розшуку", - сказав він.

Також повідомляється, що бойовик разом із цивільною дружиною неодноразово зверталися до російської міграційної служби з проханням надати їм притулок, але отримували відмови на підставі того, що громадяни України можуть перебувати на території Росії 90 днів, а потім на такий же термінвиїжджати. Тільки в такому випадку міграційна картка продовжується.

Бойовик наполягає, що раніше йому продовжували термін дії картки без дотримання таких вимог. А в Україну їхати панічно боїться, бо розуміє, чого він заслужив.

"Я не знаходився за межами Росії 90 днів, але міграційні карти продовжував. Мені нікуди їхати, там загроза життю і здоров'я", - бідкається терорист.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme