UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Мене всі вважали божевільним": ТОП-10 цитат Євгена Червоненка в Запоріжжі

Прес-конференція відомого бізнесмена та екс-посадовця Євгена Червоненка відбулася в Запоріжжі сьогодні, 15 лютого

"Мене всі вважали божевільним": ТОП-10 ц…

Червоненко презентував свій новий бізнес-проект - платформу A2B Direct, яку він назвав "Uber у галузі вантажних перевезень". Але тільки цією темою спікер не обмежився, висловлюючи позицію щодо ситуації в країні, згадуючи роботу на чолі Запорізької ОДА та старт свого бізнесу. Портал Depo.Запоріжжя зібрав 10 найбільш гострих тез із виступу Червоненка.

1. Про губернаторську роботу в Запоріжжі.

"У Запоріжжі я нікому не брехав. Це були такі собі канікули на два роки. Тоді область за різними показниками з останніх місць піднялася на перші. І чому, дурень, пішов?"

"Два роки в Запоріжжі, куди мене вислали на "убій", стали найщасливішими роками мого життя."

2. Про армію.

"Ми спочатку зробили воєнну версію (платформи A2B Direct - Depo.Запоріжжя) – як патріоти, без галасу, безкоштовно. У день Іловайська ми "закрили" 75 вантажівок на загрузку одночасно. Я був дуже здивований, що на всіх військових базах у начальників пошта mail.ru".

3. Про майбутню війну.

"Україна ділиться на тих, хто виробляє додану вартість, і тих, кому треба влаштуватися помічником судді чи ще кимось, і забирати гроші. Між ними буде війна, більша за Майдан".

4. Про Бриля.

"Хочу подякувати своєму давньому товаришу Костянтину Івановичу Брилю, якого знав не ще генералом. Генерал у цей непростий час очолив прифронтову область".

5. Про перший мільйон.

"Я мільйонером став, коли вигадав пивні баночки. Всі директори пивних підприємств вважали, що я божевільний. А я порахував, що в один вагон входить 200 тисяч баночок проти 60 тисяч пляшок, і став мільйонером".

6. Про Росію.

"Все одно у нас з ними торгові відносини, ми отримуємо газ та багато іншого, йде рух в один та інший бік. У нас немає офіційної війни.

Я нев'їзний у Росію за своєю історією хвороби".

7. Про роль технічного прогресу в особистому житті.

"Раніше, коли я був молодим, мені, аби піти на побачення в Дніпропетровську, мені треба було ось цей дисковий телефон крутити домовлятися десь. А зараз ти можеш обрати собі партнершу до кольору очей. Я не знаю, щоправда, як її IQ за коментарями визначити, але все стає набагато простішим".

8. Про прем'єрські зарплати.

"Ми сьогодні платимо водіям-далекобійникам, які наїжджають понад 10 тисяч кілометрів на місяць, зарплатню прем'єр-міністра України – 35 тисяч".

9. Про пріоритети суспільства.

"Нажаль, всі зайняті тим, що написав на паркані Льоша Гончаренко та що сказав козак Гаврилюк. А економіка живе окремо".

10. Про те, що править світом.

"Світом править лінь. Все спрощується, переводиться у цифровий варіант. Вже не треба тягати купу паперів – все у телефоні. Я живу в телефоні. В мене там і робота, і якісь нотатки перед ефіром, і "Фейсбук", бо він дуже "присаджує".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme