Законність підняття цін на хліб у Кременчуці розглядатиме Антимонопольний комітет

Кременчуцький хлібокомбінат значно підвищив ціни на хліб, чим порушив договірні зобов'язання перед владою міста

Законність підняття цін на хліб у Кремен…

На щотижневій апаратній нараді у Кременчуці зазначили, що за останній тиждень найбільше піднялася ціна на соціальні сорти хліба, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Кременчуцької міської ради.

Кременчуцький хлібокомбінат підняв ціни на хліб від 5 до 9 %. Аби перевірити законність обгрунтування таких дій, наразі готується лист до Антимонопольного комітету.

У Кременчуці можна придбати хлібобулочні вироби за ціною нижчою, ніж пропонує Кременчуцький хлібокомбінат, але він завжди був основним постачальником.

Міський голова Віталій Малецький наголосив, що влада пішла на зустріч хлібокомбінату, дозволила встановити по місту кіоски з продажу хлібобулочних виборів, і однією з умов було утримання ціни на соціальні види хліба. Але договірні зобов'язання підприємство не виконує, в чому і мають розібратися фахівці.

Крім того, в кіосках хлібокомбінату торгують не тільки хлібом. Мер зазначив, що у разі продовження політики підвищення ціни на хліб з боку Кременчуцького хлібокомбінату, міська влада змушена буде переглянути свої позиції щодо розміщення кіосків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme