UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вчені попередили про сонячне затемнення наприкінці лютого

26 лютого науковці прогнозують сонячне затемнення

Вчені попередили про сонячне затемнення…

26 лютого землян чекає сонячне затемнення, передає Depo.Хмельницький з посиланням на "Astro 101".

У лютому вже було місячне затемнення. Однак дослідники очікують, що в морок зануриться ще й Сонце. Це небесне явище 26 лютого вранці можна побачити в Південній Америці, закінчиться воно над територією південно-західної Африки.

За словами астрологів, в цей день потрібно уважно стежити за своїми вчинками. Справа в тому, що, за їхніми словами, під час затемнення відбувається різкий космічний перепад.

У день затемнення, а також три дні до і після цієї дати не рекомендується здійснювати що-небудь важливе: великі покупки, серйозні фінансові операції, відповідальні переговори і ін. Якщо є можливість, значимі заходи та поїздки краще перенести на інший період. День бажано провести в спокійній обстановці, не роблячи нічого незвичайного і ризикованого.
Помітно проявлена ​​енергія знака Риби і, якщо хочете бути з нею на одній хвилі, дозвольте собі на час вислизнути від реальності. Наприклад, можна піти в кіно, почитати фантастичний роман, послухати духовну музику, зайнятися живописом.
Це сприятливий час для медитацій, роздумів і планування на майбутнє.

Крім того, експерти стверджують, що під час затемнення не варто починати важливі справи, так як вони можуть залишитися незавершеними. Разом з тим, за їхніми словами, можна з легкістю завершити старі справи.

Примітно, що, як уточнили дослідники, під час астрономічних явищ багато людей відчувають короткочасний, але могутній приплив сил і енергії. Тому вони рекомендують грамотно розподілити час роботи і відпочинку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme