UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліцейські Хмельниччини вшанували учасників бойових дій на території інших держав

З нагоди 28-ї річниці з дня виведення радянських військ з Афганістану в поліції відбулася врочиста зустріч

Поліцейські Хмельниччини вшанували учасн…

У ГУ НП в Хмельницькій області відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці з дня виведення радянських військ з Афганістану, повідомляє Depo.Хмельницький.

"У лавах поліції Хмельниччини є 112 колишніх та діючих правоохоронців, яким довелося воювати на чужині. Пройшовши випробування війною у "гарячих точках", вони з честю виконали свій військовий обов'язок, зберегли бойове братерство і стали гідним прикладом людської мужності, відданості, справедливості, проявивши себе справжніми патріотами," - звертаючись до присутніх, каже начальник ГУНП в Хмельницькій області Микола Семенишин.

Ця дата набуває особливої ваги та символічності у час, коли війна прийшла на нашу землю.

Загалом в Афганській війні, за словами заступника голови облдержадміністрації Валерія Лескова, взяли участь близько 160 тисяч українців, майже 3,5 тисячі загинули. Серед них - 109 подолян.

Присутніх воїнів-інтернаціоналістів нагородили грамотами, подяками та цінними подарунками. Пам'ять про полеглих бійців вшанували хвилиною мовчання.

На зустріч прийшли представники міської та обласної влади, керівництво Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, керівники спілки ветеранів Афганістану, воїни-афганці та діючі працівники органів внутрішніх справ Хмельниччини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme