На Росії бомж з повією оформили іпотеку на чужу квартиру

Курйозну справу, що відбулася в Москві, розслідують зараз столичні сищики. Безробітний з Володимирської області і колишня повія зі Ставропольського краю змогли обдурити службу безпеки банку і оформити іпотеку

При цьому ще й на чужу квартиру, що належить родині електрика, передає Depo.ua з посиланням на Life.

Ця історія для сім'ї Марини Румянцевої почалася в 2015 році. Одного разу, отримуючи довідку про місце проживання, вони з чоловіком звернули увагу на те, що їх житло, в якому вони прожили більше десятка років, виявилося оформлено на якусь Надію Пінхасову.

Сергій і Марина Румянцева кинулися в поліцію, але там розвели руками: "за документами ви продали житло". З цього моменту подружжя Румянцевих стежила за долею свого житла за виписками з житлової контори. Квартира незабаром виявилася продана раніше судимый за проституцію уродженці Ставропольського краю Ніні Деревяченко, а потім оформлена в іпотеку на Сергія Проскурякова, який приїхав в Москву з володимирського села.

"Ми самі почали розслідувати цю справу, знайшли Надію Пінхасову, хороша жінка, зараз живе в Ізраїлі. У 90-х сама стала жертвою квартирних шахраїв і, мабуть, її дані були використані і зараз. Потім з'ясували, хто така Деревяченко і Проскуряков. Жінка колись підробляла повією, а чоловік взагалі був бездомним", - розповіла Марина Румянцева.

При цьому Сергій Проскуряков та Ніна Деревяченко змогли зібрати потрібні для оформлення іпотеки документи і отримали 5,5 мільйона рублів в Банку житлового фінансування.

Через рік подружжю Румянцевих вдалося домогтися порушення кримінальної справи стосовно Деревяченко і Проскурякова, які зараз перебувають під вартою за рішенням Таганського суду.

А ще через півроку Румянцевим вдалося відсудити право власності на своє житло назад.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme