На Харківщині робітник СТО розтрощив викрадене авто

Зловмисником виявився працівник станції технічного обслуговування

На Харківщині робітник СТО розтрощив вик…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, до Первомайського відділу поліції надійшов дзвінок від невідомого про те, що на дорозі в селі Олексіївка біля кладовища в кюветі знаходиться перевернутий автомобіль.

Під час оперативно-розшукових заходів було встановлено, що автомобіль "Опель-Астра" належить 42-річному мешканцю міста Первомайський.

Власник пояснив, що 12 лютого приїхав на СТО для ремонту свого автомобіля, який залишив разом з ключами раніше знайомому 27-річному працівнику станції. Домовилися, що автомобіль можна буде забрати 14 лютого.

27-річний майстер СТО визнав свою провину та розповів, що після вживання пива він вирішив покататися на чужому автомобілі і, не впоравшись з керуванням, вилетів у кювет. Сума збитку становить 166 тисяч гривень.

Співробітниками групи реагування патрульної поліції складений протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) КУоАП.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme