UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кам'янецькі руфери знайшли свою "вершину"

Двоє відчайдухів, що полізли на трубу котельні, тепер в руках поліцейських

Кам'янецькі руфери знайшли свою "ве…

Надихнувшись історіями сміливців, котрі піднімають український прапор на висоти, екстремальні "подвиги" руферів цього тижня вирішили повторити двоє кам'янчан, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту мерії.

Хлопці вирішили встановити стяг на трубі міської ТЕЦ. Не зважаючи на десятиградусний мороз, ожеледицю, а тим паче високі паркани і написи "вхід заборонено", вони проникли на територію об'єкту з підвищеною небезпекою та видерлися на трубу котельні.

Виявили і затримали екстремалів охоронці комунального підприємства, які допомогли їм безпечно спуститися з висоти.

Помітивши, що потрапили на очі співробітників служби безпеки комунального підприємства, хлопці відмовилися спускатися зі стометрової висоти. А свої дії пояснювали тим, що начебто загубили камеру в трубі котельні. Втім, добряче замерзнувши, таки погодились злізти з небезпечної висоти.

Руфери неабияк ризикували своїм життям та здоров'ям, адже об'єктом екстремальних розваг обрали не просто високу будівлю, а трубу котельні, що сягає більше 100 метрів.

"Про небезпеку падіння з неї годі й казати. Життю екстремалів, котрі зважаться шукати пригод на такій висоті загрожує не лише ймовірність падіння, а й надзвичайно висока температура всередині труби. Крім того, внизу розміщені металоконструкції та обладнання, наслідки удару об яке могли б стати для хлопців фатальними. Тож своїми діями хлопці могли завдати шкоди не лише собі, а й призвести до порушення роботи об'єкту, що забезпечує теплом значну частину міста," - йдеться на сайті.

Горе-руферів співробітники служби безпеки КП "Міськтепловоденергія" передали до рук поліцейських, котрих викликали на місце інциденту. Саме вони тепер вирішуватимуть долю хуліганів, котрі шукали пригод на небезпечній вершині стометрової труби ТЕЦ.

Втім адміністративне покарання чи штраф, що загрожують хлопцям – це лише частина ймовірних наслідків для руферів, котрі вирішили забратися на трубу котла. Адже подібні розваги могли б завершитися для них фатально.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme