UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дорожникам Миколаєва вказали на небезпечні "окопи" по пр. Богоявленському

Мер міста хоче перехрестя по Богоявленському зробити "в бетоні"

Дорожникам Миколаєва вказали на небезпеч…

Миколаївським дорожникам вказали на глибокі ями на перетині вул. Космонавтів і пр. Богоявленського, які потребують термінового ремонту. Фото розбитої дороги опублікував активіст Євген Воловий у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Воловий зазначив, що дорожники наразі латають "дірки" на Інгульському мості, проте не менш важливою є ділянка дороги по пр. Богоявленському: "Але наступний "must have" для вашого ремонтера знаходиться на перетині Космонавтів і Богоявленського. Там реально вже дуже великі і небезпечні "окопи", аварійно небезпечне місце", - звернувся активіст до заступника директора КП "ЕЛУ автодоріг" Ярослава Захаренка.

В той же час, коментуючи пост, мер Миколаєва Олександ Сенкевич написав: "В цьому році хочу перехрестя по Богоявленському зробити в бетоні. Проект вже розробляється", - повідомив міський голова.

Раніше повідомлялося, що миколаївські патрульні стурбовані "дірками" на мостах. Працівники поліції направили припис дорожникам щодо ліквідації ям, та обіцяють проконтролювати його виконання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme