Через "невинне" хоббі спортсмен з Сум може потрапити за ґрати (ФОТО, ВІДЕО)

Чоловік вирощував коноплі у своїй квартирі

Через "невинне" хоббі спортсмен з Сум мо…

В одній з багатоповерхівок на проспекті Михайла Лушпи поліцейські виявили цілу плантацію коноплі. ЇЇ у своїй двокімнатній квартирі облаштував 44-річний сумчанин. Раніше чоловік не мав проблем із законом, і за його ж словами не п'є і навіть не курить. А все своє життя присвятив велоспорту, має безліч нагород за участь і перемоги в велогонках як в Україні, так і за її межами, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

За словами чоловіка, насіння рослин для посадки він придбав через Інтернет, а зілля почав вирощувати виключно для себе. Чоловік дбав про рослини - і грунт розпушував, і поливав та підживлював по розкладу, і навіть спеціальні лампи придбав, що дають світло й тепло.

В ході огляду приміщення квартири, працівники поліції, крім 43-х рослин сортової коноплі у горщиках, виявили ще й кілька пакунків з сухою, уже готовою до вжитку марихуаною, загальною вагою близько кілограма, кілька видів насіння конопель, та саморобні пристрої для вживання марихуани шляхом паління.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" та ч.1 ст.310 "Посів або вирощування снотворного маку чи конопель". Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Слідство триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme