Волонтери розшукують жертв бойовика-садиста з Донбасу (ФОТО)

Військові волонтери оприлюднили фото арештованого бойовика з Донбасу, який мучив полонених і просять відгукнутись свідків тих подій

Про це на своїй сторінці у Facebook написав військовий волонтер та координатор проекту Стоп Террор Семен Кабакаєв, передає Depo.Донбас.

"Пилипенко Сергій, зараз знаходиться під слідством в прокуратурі м.Київ. Був учасником перших терористичних формувань в м.Слов'янськ, займався охороною та брав участь в бойових дії. Пізніше був переведений до Донецька і охороняв полонених", - написав він.

Зазначається, що колишні полонені бійці ЗСУ, які вже впізнали Пилипенка, розповіли, що він жорстоко знущався, застосовував силу і мучив полонених.

"Військова прокуратура просить знайти будь-які докази та свідків, хто його пам'ятає і може дати свідчення проти нього", - пише Кабакаєв.

Військовий волонтер Тім Златкін на своїй стоінці у Facebook розповів, як йому довелось "спілкуватись" із цим терористом.

"Цього виродка я вперше зустрів, коли він був одним з "керуючих" при повторному захопленні Донецького обласного Управління СБУ. Саме він навесні 2014 роки мене підвів як британського кореспондента до Пономаренка (наркоша, щопізніше став "народним мером" Слов'янська)", - розповідає Златкин.

За його словаим, вдруге вони зустрілись, коли волонтер намагався проїхати в захоплений бандою Стрєлкова (Гіркина) і Мотороли місто Слов'янськ.

"На блокпосту під Краматорському обдроченці нас не хотіли пропускати і подзвонили "в комендатуру" як вони висловилися. Приїхало ось це створення на фото. Заборонив мене пропускати і заявив, що такі питання з журналістами вирішує Моторола", - написав Златкін.

За його словами, наразі Пилипенко розповідає військовим прокурорам, що він лише охороняв склад і ні в чому не брав участі.

"Багато бійців добробатів дуже добре пам'ятають тортури над собою саме цим пасажиром. Завтра йду на дачу свідчень. І прошу всіх, хто згадав цю мразоту, також зв'язатися з прокурором, що веде цю справу", - написав Златкін.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme