Стрєлков пояснив, що Прилєпін в "ДНР" хоче зайняти медійне місце Гіві і Мотороли

Російський диверсант Ігор Стрєлков (Гіркін) пояснив, навіщо російський письменник Захар Прилєпін став заступником командира батальйону по роботі з особовим складом "ДНР"

Стрєлков на своїй сторінці у соцмережі зазначив, що Прилєпін "явно прагне зайняти "вакантне місце медійного героя", що звільнилося після Мотороли і Гіві, передає Depo.Донбас.

"З тим же самим успіхом, в іншій ситуації, він міг би (помри одночасно Пугачова, Кіркоров, Галкін і Петросян) стати "королем поп-естради". Головне - нема в чому собі проявити, головне - щоб бути завжди на виду і тусити покруче", - написав Стрєлков.

"Всіх командирів першої хвилі вбили - чому б не "успадкувати" їх славу напередодні неминучого майбутнього побоїща? І кар'єра забезпечена - півроку на екрані - і точно буде вже полковником", - зазначив Стрєлков.

Нагадаємо, російський телеканал "Дождь" повідомив, що російський пропагандист і письменник Захар Прилєпін з жовтня 2016 року обіймає посаду заступника командира батальйону по роботі з особовим складом "ДНР".

У Кремлі не стали коментувати призначення Прилєпіна заступником командира одного з підрозділів так званої "ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme