Охлобистін готовий воювати за "ДНР" лише після повістки

Одіозний російський актор, пияка та завзятий українофоб Іван Охлобистін заявив, що міг би воювати за "ДНР" однак лише після отримання повістки

Про це він розповів у ефірі московської радіостанції "Говорит Москва", передає Depo.Донбас.

"Навряд чи я став би медиком, тому що я не медик. Навряд чи замполітом, бо не маю відповідної освіти. Що-небудь рядове, як всі звичайні люди. Я людина проста", - сказав він.

При цьому Охлобистін підкреслив, що готовий вступити в ополчення тільки за призовом.

"Я ж священнослужитель, хоч і під забороною, мені не можна зброю носити. Якби це не перешкоджало ... За великим рахунком, якщо відбудеться якийсь заклик, виникне необхідність, то можна не сумніватися. Це ж праве діло, як боротьба з фашизмом. Але мені здається, що ефективніше я тут", - сказав він.

Крім того, Охлобистін прокоментував звістку про призначення російського пропагандиста Захара Прилєпіна ватажком банди у "ДНР".

"Захар порядна людина. Його слова ніколи не розходяться з ділом. Це є гідним усілякої поваги. Зараз багато людей підтримують Донбас, виявляють намір записатися в ополченці. Так що тут цілком природні речі, він давно хотів це зробити", - сказав Охлобистін.

Нагадаємо, 30 листопада ватажок Олександр Захарченко вручив "паспорт "ДНР" російському актору Івану Охлобистіну. У відповідь служба безпеки України відкрила кримінальне провадження щодо російського актора Івана Охлобистіна.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme