На Харківщині розшукали водія, який вбив підлітка

У Харківській області затримали водія, який збив підлітка та втік з місця ДТП

На Харківщині розшукали водія, який вбив…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, 21-річному молодику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, він взятий під варту.

Правоохоронці нагадали, що подія сталася 12 лютого на дорозі поблизу села Станичне Новодолазького району. До чергової частини Нововодолазького відділення поліції звернулася фельдшер швидкої допомоги, яка виявила тіло хлопця.

При огляді місця події працівники поліції встановили, що на вказаній ділянці дороги сталося ДТП, внаслідок якого водій на автомобілі скоїв наїзд на пішохода. Загиблим виявився 15-річний мешканець села Печіївка, учень восьмого класу.

Правоохоронці встановили місцезнаходження автомобіля та водія. 21-річний мешканець села Слобожанське Нововодолазького району скоїв ДТП на автомобілі "ВАЗ". У підозрюваного були виявлені зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння та взято кров на аналіз.

Поліцейські встановили, що після наїзду на пішохода водій авто не зупинився та не надав допомогу потерпілому, а залишив місце дорожньо-транспортної пригоди.

Слідчими ГУНП в Харківській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Автомобіль "ВАЗ-2105" вилучено та поміщено на штрафний майданчик. Проводяться подальші слідчі дії.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme