На Сумщині знайшли підлітка, який втік з центру соціальної реабілітації дітей

Побачивши сюжет про розшуки по телебаченню, про місцеперебування хлопця повідомив житель одного з сіл Путивльського району

На Сумщині знайшли підлітка, який втік з…

Знаючи, що дитина, що втекла, родом з села Бунякіне Путивльського району, поліцейські передбачали, що можливо хлопчик захоче відвідати родичів, але яким шляхом буде добиратися додому не знали. Тому й відпрацьовували громадський транспорт по шляху слідування, автостанції, залізничні вокзали і навіть польові дороги, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Ситуація ускладнювалася ще й тим, що тими днями тривали чи не найлютіші за зиму морози, і дитина могла замерзнути по дорозі. Та на щастя все закінчилось добре. Завдячуючи телеканалам області, які випустили в ефір поліцейське звернення про розшук зниклого хлопчика, житель одного з сіл Путивльського району зателефонував у поліцію і повідомив, що бачив розшукуваного на вулиці цього населеного пункту, та навіть знає, де він зупинився на нічліг.

Поліція дякує і засобам масової інформації, які оперативно зреагували на прохання про допомогу, і всім небайдужим громадянам, що допомагали в пошуках підлітка, який, скучивши за домівкою, подався в мандри.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme