Відбулося третє засідання Клубу альтернативної енергетики

9 лютого 2017 року відбулося третє засідання учасників Клубу альтернативної енергетики

Спікери бізнес-сніданку в.о. директора НЕК "Укренерго" Всеволод Ковальчук та директор з комунікацій та міжнародного співробітництва НЕК "Укренерго" Михайло Бно-Айріян обговорили ряд питань з інвесторами, бізнесменами і власниками компаній сфери альтернативної енергетики.

На заході обговорювалися теми, що стосуються спрощення підключення до мереж НЕК "Укренерго" за принципом введення "єдиного" вікна, створення карти з докладною інформацією про електромережі компанії, включаючи додаток "зелений" калькулятор для приблизного розрахунку вартості підключення до мереж, а також розробки програми прогнозування для розрахунків обсягу генерації електроенергії з відновлюваних джерел. Під час бесіди з учасниками Клубу Альтернативною Енергетики пан Ковальчук дав розгорнуті відповіді на численні запитання, вислухав і обговорив ініціативи гостей, а також озвучив нове бачення ведення бізнесу в сфері альтернативної енергетики. Суть полягає в тому, щоб інвестори, які бажають побудувати "зелену" електростанцію, створили кооператив на великій спеціально відведеній ділянці землі, де буде зведена одна велика електростанція, поділена на сектори, кожен з якого закріплюється за певною компанією або юридичною особою. Такий підхід дозволить істотно спростити і здешевити підключення до мережі.

Бізнес-сніданок проводиться в рамках підготовки до "Тижня альтернативної енергетики в Україні", яка відбудеться 13-16 березня 2017 року, де збирається цільова аудиторія, серед якої власники, керівники та топ-менеджери компаній, що діють в сфері відновлюваної енергетики.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme