У Полтаві відбулося судове засідання у резонансній справі про вбивство

В Октябрському райсуді Полтави відбулося слухання справи Віталія Петрова, який підозрюється у скоєнні резонансного вбивства

У Полтаві відбулося судове засідання у р…

9 лютого в Октябрському райсуді Полтави відбулося слухання справи Віталія Петрова, який, за версією прокуратури, убив із пістолета свого друга, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Полтава365.

Під час засідання суд заслухав пенсіонерку, яка під час обідньої перерви йшла з ринку "Мотель" і стала свідком трагічної події.

"Один чоловік бив ногами, а другий стояв з його боку. Коли я почала кричати: "Міліція!", цей, що бив ногами, витягнув пістолет і ударив два рази", – розповідала свідок.

Її покази спростовують версію, що в потерпілого міг вистрелити громадянин, який проходив повз місце події.

"Я була так шокована, що у мене ноги підкошувалися. Вони зробили постріли та побігли в бік будинку. Я підійшла до цієї людини, що уже лежала без руху, вона уже обмочилася та була без ознак життя. А навколо нього бігав хлопчина і кричав: "Братан! Братан!", – пригадувала у суді жінка.

Також колегія суддів під головуванням Олександра Струкова відхилила клопотання адвоката Валерія Грубича про долучення доказів до матеріалів справи.

Грубич вирішив перевірити, за який час можна добратися з Миргорода до Полтави на місце злочину та повернутися назад. Свою поїздку він оформив актом та зняв на відеозапис.

Саме ці докази суд і відхилив, адже акт не є слідчою дією.

В той же час судді задовольнили клопотання сторони захисту Віталія Петрова щодо виклику ряду миргородських свідків.

Суд доручив сторонам забезпечити явку своїх свідків та переніс засідання у справі на 15 лютого 2017 року.

Нагадаємо, що 30 грудня 2015 року, по вулиці Калініна (тепер вул. Івана Мазепи) в місті Полтава, невстановлений громадянин здійснив три постріли у голову полтавцю. Полтавські правоохоронці затримали 25-річного Віталія Петрова, підозрюваного у стрілянині. Розгляд справи у суді декілька разів відкладали через неявку свідків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme